Atentie! Anunt important cu privire la masurile necesare ca urmare a aparitiei pandemiei COVID – 19

Nota privind masuri necesare pentru desfasurarea activitatilor pentru implementarea masurilor PNDR 2014-2020 sub coordonarea AM PNDR ca urmare a aparitiei pandemiei COVID 19

Ordin-78-19.03.2020_COVID_19

Ordinul MADR nr. 181 din 30.06.2020 privind stabilirea unor proceduri specifice activității de implementare tehnică și financiară a măsurilor aferente PNDR 2020 în contextul măsurilor dispuse la nivel național pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19

Ordinul MADR nr. 125 din 05.05.2020 privind masuri derogatorii ca urmare a măsurilor dispuse pentru combaterea pandemiei de COVID-19.

Acte Normative AFIR

 

Avand in vedere aparitia pandemiei COVID – 19 si necesitatea de a lua masuri de protectie si siguranta atat pentru populatie cat si pentru angajatii GAL, activitatea cu publicul s-a restrictionat si nu se mai desfasoara la sediul social/sediul administrativ. Orice contact cu GAL-ul se desfasoara insa fara probleme prin telefon sau e-mail contact@gal-caras-timis.ro . Inaintea unei vizite personale va rog sa ne contactati pe e-mail sau telefonic pe numarul de mobil 0771 581 500  pentru pentru a stabili detalii.

Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web. Contributia Uniunii Europene prin Programul LEADER. Pentru informatii despre alte Programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. Toate informatiile, privind Programele LEADER, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.